TRANSPORT I LOGISTIKA

Željeznički prevoz:

Preduzeće 16 Februar pruža usluge u organizaciji željezničkog prevoza kolskih pošiljki u Evropskim zemljama. Ukoliko imate zahtjev za prevoz raznih roba kao što su rude, žitarice, komadne pošiljke, kontejneri, razne specijalne i vangabaritne pošiljke putem željeznice pošaljite nam upit.

Naš stručni tim će Vam u najkraćem roku dostaviti ponudu sa uslovima transporta. Ukoliko dođe do realizacije transporta, naš stručni tim će Vam pružiti sve kosultantske usluge u vezi utovara/istovara, odabira vagona, prevoznog puta i sl.

Takođe, u skladu sa željezničkim propisima (unutrašnjim i međunarodnim) vršimo izradu kompletne transportne dokumentacije. U toku transporta svakodnevno dobijate izvještaje o kretanju tj. lokaciji pošiljki.

Kamionski transport:

Preduzeće 16 Februar d.o.o. pruža usluge u organizaciji kamionskog transporta u Crnoj Gori i u zemljama okruženja. Ukoliko imate zahtjeve za prevoz roba koje je praktičnije voziti kamionom naš stručni tim će Vam organizovati transport i priužiti sve informacija o uslovima transporta. Takođe, u skladu sa propisima vršimo izradu kompletne transportne dokumentacije. U toku transporta svakodnevno dobijate izvještaje o kretanju tj. lokaciji pošiljki.

Logističke usluge:

Naš stručni tim može da Vam pruži usluge u pri utovaru, istovaru, obezbeđenju tovara i td. Takođe, posredujemo luci Bar u pretovaru raznih roba kao i u njihovom skladištenju.

Konsultatske usluge:

Naš stručni tim može da Vam pruži konsultantske usluge u oblasti logistike, transporta i carine.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt